Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop van Rivleys worden geleverd door PostNL. U ontvangt per email een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij PostNL. In deze email wordt daarnaast de track&trace code vermeldt, zodat u uw bestelling kunt volgen. U kunt via de code tevens vinden hoe laat uw bestelling wordt aangeboden bij uw verzendadres.

Het kan voorkomen dat u niet thuis bent tijdens de levering. In dat geval krijgt u een niet-thuis-code in uw brievenbus. Hiermee kunt u op dezelfde dag tot 22:00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie kiezen (via de website van PostNL).

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer u voor 22:00 besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra uw bestelling is binnengekomen bij Rivleys, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.

Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?

Verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling. Boven de 50 euro gratis verzenden.

Word het pakket Discrete geleverd?

Wij garanderen 100% privacy van elke bestelling, vanaf de ontvangst ervan tot de verwerking en de levering van de zending op de plaats van bestemming.

Wij versturen de goederen in een niet-transparante verzendverpakking (meestal een kartonnen doos), die met een plakband of rekfolie tegen eventuele schade tijdens het transport wordt beschermd.